Brit Oshaug vant dameklassen, og Håvard tok seieren etter omspill i årets utgave av Røkenes Masters

21. sep 2015

Tre damer deltok under årets Røkenes Masters. Her ble det seier til Brit Oshaug med totalt 200 slag over to dager (94 og 106). Hun vant med 22 slags margin foran Ulla Normann og 37 slag foran Eva Figenschou.

I herreklassen så det lenge ut til å gå mot nok en klar seier til Håvard, men avslutninga av årets Røkenes Masters ble langt mer spennende enn antatt.

Håvard ledet med 8 slag etter en kanonrunde på lørdag. Han kom inn med 72 slag med Raymond på 2. plass etter en runde på 80.

Håvard ledet fortsatt med 8 slag før de gikk ut på siste 9 søndag. Da kom det plutselig noen uheldige hull for Håvard, og Raymond, som spilte en god runde på 76 søndag, stod plutselig på hull 18 med ett slags ledelse.

Håvard var sterk og greide å hente seg inn igjen og gjorde par på siste, mens Raymond måtte ta til takke med en bogey. Dermed stod det likt, og det var klart for omspill på hull 18.

Håvard gjorde nok en solid par, og vant allerede på første omspillshull, da Raymond gjorde en ny bogey.

En litt shaky men storfornøyd Håvard Eilertsen kunne dermed dra hjem som årets Master-vinner.

Håvard har vunnet både Klubbmesterskap og Røkenes Masters i 2015, og kan trygt kalle seg årets herrespiller i Harstad Golfklubb.