trackman

TRACKMAN

De aller fleste profesjonelle spillere, pro’er og kølleprodusenter benytter seg i dag av Trackman eller annen «launch monitor»-teknologi. Harstad Golfklubb har tilgang til Trackman, og kan tilby deg å benytte deg av den for å bli kjent med, og forhåpentligvis forbedre ditt spill. En Trackman måler 26 forskjellige parametre om kølle og ball i hvert slag, og avslører dermed alt om hvorfor ballen gikk dit den gikk. Trackman kan benyttes til detaljerte analyser av din sving og karakteristikker, men mest av alt som et verktøy til å avdekke dine styrker og svakheter. Trackman er perfekt til bruk på driving-rangen for å gjøre økta mer effektiv; sett opp en test og kunkurrer mot en venn, eller ta den offisielle Trackman combine testen og sammenlign deg mot golfere i resten av verden. Lær mer om Trackman på trackmangolf.com.

Bli kjent med ditt spill

Vet du hvor langt du slår hver kølle i bagen egentlig? Dette kan vi finne ut av ved hjelp av Trackman. Vi slår gjennom alle køllene i bag’en og finner ut av hvor langt hver enkelt går. Denne informasjonen er selvfølgelig veldig nyttig å ha ute på banen. Vi kan også bruke dataene til å identifisere om du har et passelig lengdegap mellom køllene, eller om du har flere køller som går omtrent like langt. I tillegg gir dataene en indikasjon på om du typisk slår til venstre eller høyre for målet, noe som er nyttig å vite når du skal ta avgjørelser om hvor du skal sikte ute på banen.

Gjør treninga på rangen målbasert og mer effektiv

Ved å trene målbasert blir økta på rangen mye mer effektiv. Bestem deg for hvilke lengder du ønsker å trene på og la Trackman gi deg mål å treffe. Hvert slag blir gitt en score fra 0 til 100 ut fra nøyaktigheten på slaget. Hvis dere er flere, er dette en morsom treningsform. Sett opp en test og kunkurrer om hvem som klarer å score høyest!

Analyser din sving

Ønsker du å analysere din sving har Trackman et innebygget kamera for opptak av video. I tillegg kan du koble til  6 eksterne kameraer for hvert slag. Videoene blir automatisk synkronisert til slaget og de målte parametrene. Dette gjør at du kan se om din svingendring påvirker dine parametre slik du ønsker. Videoene og dataene kan du også ta med til en pro for å få ytterligere hjelp.

Trackman combine

Trackman combine er en standarisert test som er utviklet av Trackman-teamet for å teste ferdighetsnivået til en spiller. I Combine-testen får du prøvd deg på lengder fra 55m og helt opp til driver. Testen består av i alt 60 slag, og resultatene kan du bruke til å se hvilke lengder du har som dine styrker og svakheter, samt sammenligne deg med resultatene til andre spillere i hele verden.

Optimaliser dine slag

Får du maks ut av slagene dine? Trackman viser deg hvor langt du potensielt kunne ha slått med din svinghastighet. Optimaliseringsfunksjonen kan brukes til å identifisere hvilket område du kan forbedre for å få mer lengde ut av dine køller.

Priser

Under ser du priser for bruk av vår Trackman. Etter hver sesjon vil du få tilsendt en oppsummeringsrapport og eventuelle videoer som er tatt opp. Dersom du ikke allerede er bruker, vil du også få opprettet en konto på mytrackman.com hvor du i ettertid kan gå inn og se alle dine data og rapporter. Dersom du har iPhone eller iPad, kan du i tillegg lagre hele økta på din egen enhet ved å laste ned og innstallere Trackman-appen.

Bruk av Trackman – kr. 200,- per time
Lengdegjennomgang av alle køller i bagen (2 timer) – kr. 300,-
Combine test (ca. 1,5 time) – kr. 200,-

Ta kontakt for å avtale tid.

Kontakt

Ønsker du å avtale tid for å benytte deg av TRACKMAN?
Bruk kontaktskjemaet eller ta direkte kontakt med Martin Kaarby på:

Telefon: 99 74 96 28
Epost: post@martinkaarby.no

Martin Kaarby

Kontaktskjema