Medlemskap og VTG (veien til golf)

I Harstad golfklubb er alle velkomne, enten du er etablert spiller, eller ønsker å komme i gang med golf. På denne siden finner du priser og informasjon om våre medlemskategorier og veien-til-golf-kurs (VTG). Informasjonen er også samlet opp i et informasjonsskriv som kan lastes ned ved å trykke på PDF-ikonet under.
NB! Faktura for golfåret blir sendt ut ved årsskiftet (januar/februar).
Husk å melde fra før 31.desember hvis du vil avslutte medlemskapet eller endre medlemskategori.
Infoskriv

Medlemskategorier og priser

Veien til golf

Alle som ønsker å begynne med golf må gjennom et innføringskurs. Dette kurset kalles veien til golf (VTG) og gir deg en grundig gjennomgang av basic golfteknikk, samt en innføring i grunnleggende regler og etikette. Kurset har vanligvis en varighet på 12-16 timer og har mest fokus på det praktiske, altså golfspill.

facebook

Harstad golfklubb har en egen facebook-gruppe der det deles informasjon om kommende kurs.

2 months ago

Harstad Golfklubb inviterer til årets andre VTG-kurs 🙂
Tidspunkt kurs 2: Mandag 21. og tirsdag 22. juni (2-3 timer hver dag).
Maksimalt 15 deltakere.
I forkant må alle gjennomføre teorikurs på nett (ca 45 min). Dette gjøres uforpliktende ved å trykke deg inn på vedlagte link. Send kopi av diplom til boshaug@online.no og du er "good to go" om du ønsker å melde deg på praktisk kurs.
Kommende lørdag arrangerer vi "åpen dag" hvor dere som er nysgjerrige kan komme til banen på Røkenes og prøve gratis.
En idrett som er i enorm vekst over hele landet. Super familieaktivitet. Passer for absolutt alle. Vi kan tilby et godt miljø og en flott og utfordrende bane på Røkenes. Fantastisk i kombinasjon med et godt måltid på selve Røkenes Gård.
Spørsmål? Kontakt VTG-ansvarlig John Morten Mortensen på mail skytterjohn@hotmail.com eller mobil 48120822.
Håper vi sees.
Hilsen Harstad Golfklubb
... Les mermindre

2 months ago

Kommende uke avvikles årets første VTG-kurs 🏌️. 12 deltakere tirsdag og torsdag fra kl 18. Samtlige har gjennomført teori på nett og sendt inn diplom. Tirsdag kommer vi til å bruke rangen og området rundt - torsdag banespill. Vi ber som vanlig at nåværende medlemmer viser hensyn og tålmodighet der kursdeltakerne holder på.

Ellers kan vi nevne at det planlegges et mer strukturert opplegg for oppfølging og ivaretakelse etter kurs. I det ligger blant annet mulighet for en type fadderordning hvor de ferske golferne får tilbud om å gå runde(r) sammen med noen som allerede er etablert. Vi håper og tror dette gjør det enklere i integreringsfasen, spesielt for de som tar kurs alene.

Kan du tenke deg å være behjelpelig på denne måten? Skriv svar under her, eller melding direkte til Brit Oshaug eller John Morten Mortensen.
... Les mermindre

3 months ago

Harstad Golfklubb

Informasjon om årets første VTG-kurs:

Vi sikter oss fortsatt inn mot tirsdag 25. og torsdag 27. mai som dager for den praktiske delen av kurset. Vi innser at temperaturene for tida gjør at det tar litt tid før banen på Røkenes blir klar. Det kan derfor føre til en utsettelse. Etter 17. mai vet vi mer.

Vi minner om at det er de 15 første som sender inn diplom for gjennomført teorikurs som får plass på årets første kurs. Så langt har vi fått inn seks e-kurs, men 7-8 i tillegg som har meldt sin interesse. Derfor er oppfordringen å få gjennomført teorien om du/dere ønsker å være med på første kurs.
... Les mermindre

Påmeldingsskjema VTG-kurs

Er det flere i din husstand som mottar bladet Norsk Golf?

Hva ønsker du å betale for?