Medlemskap og VTG (veien til golf)

I Harstad golfklubb er alle velkomne, enten du er etablert spiller, eller ønsker å komme i gang med golf. På denne siden finner du priser og informasjon om våre medlemskategorier og veien-til-golf-kurs (VTG). Informasjonen er også samlet opp i et informasjonsskriv som kan lastes ned ved å trykke på PDF-ikonet under.
NB! Faktura for golfåret blir sendt ut ved årsskiftet (januar/februar).
Husk å melde fra før 31.desember hvis du vil avslutte medlemskapet eller endre medlemskategori.
Infoskriv

Medlemskategorier og priser

Veien til golf

Alle som ønsker å begynne med golf må gjennom et innføringskurs. Dette kurset kalles veien til golf (VTG) og gir deg en grundig gjennomgang av basic golfteknikk, samt en innføring i grunnleggende regler og etikette. Kurset har vanligvis en varighet på 12-16 timer og har mest fokus på det praktiske, altså golfspill.

Her er oppstartsdatoer for VTG-kurs i 2019:
1. kurs: Tirsdag 4. juni kl. 18:00
2. kurs: Juni/juli ikke datofestet
3. kurs: August/september ikke datofestet
Alle kursene holdes på Røkenes. Ansvarlige er Asbjørn Olafson.

Ønsker du å begynne med golf, kan du melde deg på ved å å følge instruksjonene i infoskrivet som nevnt over (PDF-ikon). Påmelding kan også gjøres ved fylle ut og sende inn påmeldingsskjemaet under, husk å oppgi hva du ønsker å betale for; bare kurs (kr. 1 000,-) eller kurs + medlemsskap (fullt medlem / prøvemedlem / fjernmedlem / greenfeemedlem).

Når du melder deg på blir du lagt inn i golfbox, som er registreringssystemet til alle golfere. Du får en bruker med brukernavn og passord tilsendt din e-postadresse. Det blir også opprettet faktura med kidnummer som blir tilsendt din postadresse.

Påmeldingsskjema VTG-kurs

Er det flere i din husstand som mottar bladet Norsk Golf?

Hva ønsker du å betale for?